Tips & Tricks. Remixes, kanaler,
og meget mere – Vi samler
det hele lige her.

Overdrag kanalen

Det nemmeste for dig og dine kolleger, når I skifter klasse, er at overdrage kanalen fra den ene til den anden. Så oplever eleverne ingen ændringer og den nye lærer kan se, hvad der allerede er arbejdet med. Læs meget mere her

Få afleveringer leveret

I løbet af et skoleår får du brug for at kunne modtage afleveringer fra dine elever. Skoletubes afleveringskanaler er det idéelle sted, når eleverne skal aflevere. Du kan læse meget mere om afleveringskanaler i vores lærervejledning.

Haps en videovejledning

Når du finder en vejledning på fx Skoletubeguide, som du vil vise dine elever – så er det utroligt nemt at tage den med dig og lægge den over i klassens kanal.

Spar tid med Remix

Remix funktionaliteten på mange af Skoletubes programmer, kan være med til at lette din egen forberedelse, og samtidig være en hjælp for dine kollegaer. Læs mere om Remix i lærervejledningen

Kanalen kan rumme alt!

Kanaler kan indeholde mere end man lige går og regner med – fx også dokumenter, spil, 3D-modeller og selvfølgelig alt hvad I ellers laver og har lyst til at dele. Vi har netop opdateret vores FAQ-side med 5 nye vejledninger til hvordan det gøres. Læs mere her

Bogbloggen med de mange læseoplevelser

Med bogbloggen har I verdens mest fleksible bogreol til jeres anmeldelser og bogtrailers. Med kategorierne kan reolen foldes ud efter netop de interesser man har og I har et samlingssted som gør det sjovt at dele læseoplevelser. Kom godt i gang her.

Nyt fag = ny kanal

Får klassen et nyt fag efter sommerferien? Så er det en god ide allerede nu at få oprettet en kanal til klassen. Så har faget en kanal til dine oplæg og klassens afleveringer, klar til brug. Læs mere her.

Få styr på egne materialer

Se hvordan du kan gøre det hele lidt nemmere for dig selv, når det kommer til planlægning, indsamling og formidling. Det kan du med Kontekst, som vi viser et lille glimt af her.

Verdens nemmeste videoredigering.

Med WeVideo på Skoletube har videoredigering aldrig været nemmere. Så uanset om det er forklaringer til forsøg, film til sprogfagene, en musikvideo, lave nyhedsudsendelser eller noget helt tredje, så er WeVideo på Skoletube altså nemt at gå til.

Udnyt favoritværktøjerne

Når man er godt i gang med at bruge et værktøj på Skoletube, hvorfor så ikke få inspiration til at udnytte værktøjet til endnu flere aktiviteter? Se hvordan det gøres.

Ska du flip?

Flipped Classroom næste skoleår? Her er et hurtigt indblik i et lille udsnit af alle de værktøjer på Skoletube, som kan hjælpe dig godt i gang. Du finder meget mere i vores KIT “Flipped Classroom“.

Fang talen

Med diktafonen i Skoletube appen har eleverne altid en enkel lydoptager ved hånden. Så kan alle komme til orde, få mere taletid og I har mulighed for at genhøre tingene i klassens kanal. Lær diktafonen at kende her.

Nyhedsugen på Web

Nyhedsmedier og journalistik, 6-10 klasse, Nyhedsugen, 25.000,- og en fed Webavis? Se her hvordan du kan arbejde med alt det i kommende skoleår.

Sæt ord på det du ser

Thinglink er genialt til at få eleverne til at beskrive, vurdere, analysere og perspektivere ud fra et billede, og så er det nemt at gå i gang med. Prøv at se disse forløb med Thinglink.

Forløb til inspiration

Et godt sted at få ideer og blive inspireret er på Skoletubeguide.dk under Forløb. Se selv.

Læselog med læselyst

Nyd tidslinjens muligheder for at give eleverne en læselog, som de kan være stolte af. Både elev, forældre og lærere har et perfekt overblik over præstationer og udvikling. Se hvordan her

Musik, drama og historie

Kast jer ud i Danmarkshistoriens sjoveste musikvideokurrence og brug Sigurd Barretts sange fra hele historien til at grave ned i fortællinger, der trænger til en levendegørelse. Se hvordan her.

VoiceThread er suveræn

VoiceThread er desværre lidt overset, hvilket er en skam, for med få minutters arbejde har du mulighed for at tilrettelægge rigtig fine opgaver til klassen. Se et par eksempler her