Tag billeder med din telefon

Når du skal tage et 360-graders billede med din telefon, er der flere muligheder. Den nemmeste er at bruge appen Google Street View. (iOS / Android) Den gennemgår vi her på siden. Nederst vil du dog også finde vejledninger til at bruge appen 360Panorama (iOS).

Google Street View

Google Street View (Hent til iOS og Android) er vores foretrukne valg af app til telefon og tablet, når der skal tages 360-graders billeder. Appen gemmer automatisk billedet i kamerarullen og samtidig giver appen mulighed for at hente andres 360-graders billeder, eller bare gå på utrolige opdagelser via appen og en vr-brille.

360 Panorama

Appen 360 Panorama (Kun iOS, 16,-) giver også mulighed for at lave 360 graders billeder. Desværre er billederne ikke 100 % i den rette proportion, så man skal efterfølgende lige beskære dem til. Fordelen ved appen er den smidige og nemme måde man laver sine optagelser på. Se vejledninger om appen og om at beskære billeder herunder.

Apps der ikke dur

Her er en app, som du IKKE skal bruge. Der er mange apps der gerne vil noget med vr eller 360. Senest (maj 2017) er jeg faldet over appen Cardboard Camera (ios / android). Appen kan lave et panoramabillede hele vejen rundt, men optager kun én runde omkring dig. Du får dermed ikke lavet en optagelse med top og bund, og billedet kan derfor ikke bruges til at arbejde videre med. Se en kort videoanmeldelse af appen her.

brille300

Gå tilbage til kittet