Det nye Skoleblogs

Skoleblogs har fået en ny indpakning og det er blevet nemmere at bygge sine egne undervisningsmiljøer og didaktiske koncepter.

Nyt Dashboard

Skoleblogs er blevet udstyret med et nyt Dashboard, hvorfra du har super nem adgang til Dine websteder, Din log/portfolio og din H5P Cloud nemmere og mere personligt. Lige under dit dashboard ligger alle skoleblogs velkendte og nye skabeloner i et helt nyt layout, der gør det nemmere at finde lige præcis det, som du skal bruge.

Stærkere kobling til Skoletube

Koblingen med Skoletube er nu blevet endnu stærkere. Du kan selvfølgelig stadigvæk direkte fra alle de blogs du opretter på skoleblogs, indlejre alle de medier du har produceret på skoletube direkte igennem den “Blå Fugl”. Du kan også stadigvæk oploade dine medier til skoletube direkte fra din blog, og du kan tilgå alle skoletubes værktøjer direkte.

Udgiv alt til Skoletube

Herudover har vi gjort det muligt at udgive et hvilket som helst blogindlæg lavet på skoleblogs direkte til skoletube og dine skoletubekanaler. Det sikre, at det du producerer på en blog, kan udgives til en afleverings- og/eller klassekanal. Hermed er også produktioner, hvor modaliteten tekst fylder meget, blevet en mulighed.

Skab hjemmesider med visuel bygger

Vi har etableret en ny skabelon på Skoleblogs, som gør det muligt at bygge hjemmesider via drag and drop. Det er super intuitivt, og man er virkelig godt hjulpet på vej af de over 100 forskellige skabeloner, som du kan tage udgangspunkt i – hvis du altså ikke vælger at bygge fra bunden. Byg skolens hjemmeside, lærerens blog, et PLC-center, en præsentation til projektopgaven og meget meget mere.

.

Det er helt unikt, at man med hinanden kan dele alle de designs, man laver. Det kan være alt fra en designet sektion, til hele hjemmesider, til opgaveark eller en smart opsætning af kommentarfelter. Delingen muliggøres via Bird Cloud, som er koblet på Skoletube og lader dig dele designs i kanaler og importere disse designs direkte fra de hjemmesider og blogs, du bygger på Skoleblogs.

Se og læs mere om Bird Cloud her

Velkommen til det nye Skoleblogs!