Explain Everything springer direkte ind i din browser

af

Explain Everything tager et stort og magisk skridt i retning mod computerne. I mange år har programmet begejstret først iPad-brugere, senere Chromebooks og nu er det blevet pc og mac-brugernes tur til fuldt ud at kunne nyde dette forrygende værktøj.

Denne nyhed er derfor rettet mod vores computerbrugere, som fremover vil kunne åbne Explain Everything på Skoletube direkte i browseren. Værktøjet er dog på nogle punkter i en beta-version.

Beta-version betyder knaster

Vi har valgt at åbne for adgangen til Explain Everything nu, hvor vi mener at versionen er god nok til at bruge i undervisningen. Men det betyder ikke at alle de smarte funktioner, som du måske kender fra iPad- og Chromebook-versionerne, er tilgængelige (endnu). Der er mange ting på listen til udviklerne, men vi arbejder stille og roligt hen imod løsningerne.
De knaster du vil møde lige nu er følgende: 1) ikke direkte log ind – der er lige en lille omvej. 2) ikke direkte import af medier fra Skoletube, 3) ikke direkte udgivelse til Skoletube. Men det betyder ikke at tingene ikke virker nu – blot at der, lige nu, er nogle måder man skal arbejde sig omkring problemerne på.

Glæd dig til

En af de mest forrygende oplevelser man kan få i den nye web-version af Explain Everything er samarbejde samtidig med at man chatter. Det er fuldstændig skarp lyd og hvad de andre foretager sig i projektet vises omgående også på din skærm.
Det betyder at samarbejde kan foregå helt frit uanset om man sidder sammen eller hver for sig.

Vi er klar med vejledningerne

Til den nye version af Explain Everything har vi foreløbig lavet 7 nye videovejledninger, der hjælper dig godt i gang med langt de fleste opgaver. Du kan gå på opdagelse i dem her.
Rigtig god fornøjelse!