Flipped Classroom kit

Her finder du alt, hvad du skal bruge for at komme i gang
Introduktion
Alle elementer til arbejdet med Flipped Classroom er lige ved hånden, når du har et Skoletubeabonnement. På denne side har vi samlet alt, hvad du skal bruge. Vi forklarer, hvordan du kan bruge det, og hvornår det kan bruges.

Kort og godt guider vi dig fra produktion af videoer og andre flippede elementer til distribution og evaluering af dine flipped classroom forløb. Vi har inddelt guiden i faserne:
IntroduktionProduktionDistribution

forstå videoen som en
Fagtekst
Ved at forstå videoen som en fagtekst læreren producerer, får du en god mulighed for at differentiere mellem de forskellige typer af video, som du kan bruge i dit flipped classroom.
Produktion
Værktøjer
På Skoletube finder du alle relevante værktøjer i forhold til produktion af videoer i dit Flipped Classroom. Du kan oploade og dele de videoer du producerer på din mobil, iPad, computer eller du kan producere videoen direkte på Skoletube via værktøjerne. På Skoletube finder du verdens bedste screenrecorders! Så skal du optage noget på din skærm eller din mobile enhed, så kan du via skoletube vælge mellem følgende værktøjer.

WeVideo

Verdens bedste online videoeditor. Producer og rediger din videooptagelse, så du får, der skal siges. Både med billeder, lyd, skærmoptagelse og webcam. WeVideo kan det hele og virker på alle devices.

Screencast O`matic

Verdens bedste online screenrecorder. Optag hvad der foregår på din skærm, uanset hvilket program du arbejder i.

Explain Everything

Skærmoptager og tegnetavle app til bla. iPad. Optag og forklar alt. “Must have app” når du “flipper”.

Screencastify

“Best Pick” online screenrecorder til Chromebooks. Optag hvad der foregår på din skærm, uanset hvilket program du arbejder i.
Distribution
Miljøer
Når optagelserne er produceret skal de ud til eleverne. Vi distribuerer produktionen direkte til skræddersyede “Flipped Learning” læringsmiljøer. Læringsmiljøerne på Skoletube og Skoleblogs er fleksible og giver dig fuld kontrol. Tilgængelighed og interaktionsniveauer vælger du nemt med hensyn til, hvad der passer til dig, dine elever og jeres Flipped Classroom. Herunder finder du nogle bud på miljøer, som du i kraft af dit skoletubeabonnement har fuld adgang til.

Skoletubes kanaler

På Skoletube kan du oprette miljøer i form af kanaler. Kanaler kan være mere eller mindre åbne, produktioner kan kommenteres og eleverne kan bidrage med egne produktioner.

Skoleblogs mijøer

På Skoleblogs finder du et didaktiseret og skræddersyet “Flipped Learning” miljø. Det er komplet med værktøjer til produktion, distribution og evaluering.

Vores blå fugl - API

Via den “Blå fugl” kan du finde, hente og bruge dine medier fra Skoletube på mange forskellige eksterne digitale platforme. f.eks. SkoleIntra, MinUddannelse, itslearning m.fl.

KURSER OM FLIPPED CLASSROOM

Er du interesseret i at lave en pædagogisk dag med fokus på Flipped Classroom, så vil vi gerne anbefale Anders Schunk. De sidste par år har han rejst landet rundt med sine kurser, og han deler gerne ud af erfaringer med Flipped Classroom. På hans side, kan du læse meget mere om kurser, og om hvordan du kan booke ham.