Internt arkiv – sikkerhed i Skoletube appen

af aug 29, 2018

Vi har tilføjet en række nye features til Skoletube appen således, at behandlingen af video og billedmateriale foretages så hensigtsmæssigt, sikkert og beskyttet som muligt.

Skoletube appen har fået funktioner, der passer på dine optagelser og dit privatliv. Funktionerne er bygget ind i kamera og videooptager, og dine optagelser gemmes ikke i kamerarullen men i dit eget lokale arkiv i appen kaldet “Internt arkiv“.

Derudover har vi lavet et maskerings-værktøj i appen, som gør det muligt at fjerne personer fra film og billeder, der ikke længere ønskes vist.

Det er den korte præsentation af de seneste opdateringer af Skoletube appen.

Maskéring af video og billeder

Skoletube appen har også fået en maskeringsfunktionalitet. Dvs en mulighed for at sløre dele af en video eller et billede, fx at sløre en person, som indgår i en video, som ikke længere må genkendes/vises.

Det giver mulighed for at bevare film og billeder, der ellers skulle have været slettet, hvis skolen eller kommunen fx skal fjerne en bestemt person fra sine medier.

Se videovejledningerne til maskering af film og billeder herunder.

Nye videovejledninger guider jer sikkert

I forbindelse med disse nye funktioner har vi lavet en række nye videovejledninger, og opdateret et par af de gamle. Du finder dem alle i værktøjet Skoletube appen, hvor vejledningerne ligger i sektionen Datasikkerhed.

Sådan tager du et billede

Sådan optager du en film

Sådan maskérer du et billede

Sådan maskérer du en film