Tubestory

Tubestory i Skoletube appen er et enkelt værktøj til billedfortællinger. Programmet er enkelt at bruge og man kan direkte hente billeder fra både sit udstyr, sine medier på Skoletube og fra ens ressourcekanaler.

Trin for trin

Bliv guidet gennem Tubestorys muligheder trin-for-trin via video.

Faglige forløb

Faglige forløb hvor Tubestory indgår og skaber merværdi.

Faglige forløb

Powtoon – for begyndere

Powtoon-præsentationen Her ser du en præsentation af det projekt, som du lærer at lave trin for trin i dette blogindlæg. Trin for trin - 1. Start nyt projekt Sådan starter du et nyt projekt i Powtoon på Skoletube. Trin for trin - 2. Animation af karakterer I dette...

read more
Cospaces – Julekalender

Cospaces – Julekalender

Årets julekalenderskabelon Her ser du en præsentation af den færdige julekalenderskabelon, som du kan kopiere og gøre til din egen.

read more
Merge Cube – Pokemonball

Merge Cube – Pokemonball

I dette blogindlæg lærer du trin for trin hvordan du kan lave et projekt til MERGE Cuben. Se eksemplet og videoerne og gør det selv. God fornøjelse.

read more
Storytelling med CoSpaces

Storytelling med CoSpaces

I dette blogindlæg lærer du trin for trin at bruge Cospaces til Storytelling. Se eksemplet og videoerne og gør det selv. God fornøjelse.

read more
CoSpaces for begyndere

CoSpaces for begyndere

I dette blogindlæg lærer du trin for trin at lave dit første Cospaceprojekt. Se eksemplet og videoerne og gør det selv. God fornøjelse.

read more