Wevideo klasser og opgaver

af

Vil du gøre dine elevers multimodale produktioner bedre og lettere at evaluere? Så er WeVideo’s Klasser og Opgaver perfekte værktøjer til at styrke din undervisning.

Med disse funktioner kan du som lærer opbygge skabeloner, stilladsere elevernes opgaver og skabe rammer for kreativt og struktureret arbejde.

For at hjælpe dig godt på vej har vi lavet en række videovejledninger, der trin for trin viser dig, hvordan du bruger WeVideo Klasser og Opgaver i din undervisning.

Med WeVideo Klasser kan du:

  • Oprette klasser og nemt holde styr på elevernes fremskridt i deres multimodale projekter.
  • Give feedback direkte i deres videoer og følge deres udvikling.
  • Organisere projekter og sikre struktur i både evaluering og afleveringer.

Med WeVideo Opgaver kan du:

  • Forberede videoredigeringsskabeloner, hvor du stilladserer elevernes opgaver ved at tilføje medier, placere elementer på tidslinjen og skabe rammer for deres arbejde.
  • Få eleverne til at arbejde på spændende projekter som podcasts, bogtrailere, stumfilm og explainer-videoer og meget mere.

Videovejledninger til WeVideo Klasser og Opgaver

For at gøre det endnu nemmere for dig at komme i gang, har vi samlet alle vores videovejledninger i en playliste. Her kan du se, hvordan du opretter klasser, opgaver og stilladserer opgaverne, så både du og dine elever får mest muligt ud af WeVideo.

Se flere tips og tricks her