Course Presentation

Velkommen

Velkommen til kurset om Course Presentation. Course Presentation er et af de værktøjer, der rummer mange andre h5p-elementer, faktisk har du adgang til 11 h5p-elementer, mens du laver din præsentation eller oplevelse.

Slides

Lær hvordan du tilføjer, omdøber, flytter, tilpasser og sletter de sider, som din præsentation bygges på.

Tekst

Sådan indsætter og tilpasser vi tekster i vores præsentation.

Links

Sådan indsætter du links, som tekst eller som en knap i din præsentation.

Billede

Sådan indsætter vi et billede fra vores computer i vores præsentation.

Video

Sådan indsætter vi en film i vores præsentation. Film kan enten uploades fra computeren, hentes fra Skoletube eller indsættes via et link, fx fra Youtube. Vi kigger på alle tre muligheder.

Kontinuerlig tekst

Med funktionen kontinuerlig tekst, kan du indsætte større tekster, som du så efterfølgende fordeler over flere sider i din course presentation.

Active Surface

Active Surface slukker for sidevisning og navigation. Det giver dig nogle forrygende muligheder for selv at bestemme hvor og hvordan man kan komme rundt på dine sider.

Anker / Gå til

Med Anker-funktionen kan vi selv lave gå-til-knapper og områder. Det giver utallige muligheder for at kunne springe frit rundt på siderne. Funktionen er nødvendig at kende, hvis du vil lege med Active Surface.

11 værktøjer i ét

Course Presentation giver dig mulighed for at bygge opgaver og aktiviteter ind fra 11 andre h5p-elementer. Denne film introducerer dig til mulighederne.

Eksempler

Herunder ser du den course presentation, som vi har arbejdet med i videovejledningerne.

Herunder kan du se et eksempel på hvordan vi med active surface i course presentation, kan lave vores egne interaktive spil og oplevelser.