Skoleblogs

Se hvordan vi umiddelbart kan indsætte elementet på bloggen med Skoletube-fuglen, men også hvordan vi af og til skal kigge lidt ind i koderne.
Du kan besøge bloggen her.

Skoleblogs Embed-metoden

Se hvordan du med embedkoder kan lave en fin integration af H5P-elementer på din blog.

Padlet

Se hvordan du kan indsætte et H5P-element på en Padlet.

Tiki-Toki

Se hvordan du kan indsætte H5P-elementer i en tidslinje. I skrivende stund er ikke alle elementer lige velegnede til dette formål. Se derfor vores demo-tidslinje, der viser hvordan de forskellige elementer opfører sig.

Book Creator

Man kan ikke indsætte et H5P-element i en bog i Book Creator, men man kan lave et link i bogen, som fører til elementet. På den måde kan man binde bog og H5P-elementer sammen. Se hvordan.
Bogen som bruges til vejledningen kan læses her. LINK MANGLER.

Thinglink 360

Se hvordan du kan indsætte H5P-elementer i et 360-graders billede i Thinglink på Skoletube. Husk at når du gør det, kan indholdet KUN ses i en browser og det er altså ikke et indhold som man kan se på sin telefon, når den er inde i en vr-brille.
Eksemplet som vises i vejledningen kan ses her.

Meebook

Meebook gør det nemt at indsætte H5P-elementer – se hvordan.

Udgiv til Skoletube

Grundlaget for overhovedet at kunne udgive H5P-elementer til de mange steder på Skoletube, læringsplatforme og Skoleblogs, er at elementet først udgives til Skoletube. Det er der vejledning til ved alle værktøjernes sider, men vi tager lige en film om at udgive til Skoletube med her også.