Tips og Tricks

Animeret gif

Et animeret gif-billede kan være en flot måde at lave levende materialer på. I denne vejledning har vi været på animatedimages.org

Copyright

Se hvordan du nemt laver en sikker kreditering af både andres og egne film og billeder, der anvendes i dine H5P-elementer.

Billedredigering

Se hvordan du nemt laver beskæring og tilpasninger af dine billeder inde i H5P, så de bliver perfekte til dine elementer.

Button Factory

På siden dabuttonfactory.com er det muligt at lave flotte knapper og brikker med tekst. Siden er smart når du fx laver vendespil i Memory Game eller Image Pairing, men også når du vil lave lave navigationer i fx Course Presentation.

ImageFu

imagefu.com kan du lave brikker og badges med tekst i flere linjer. Siden er smart når du fx laver vendespil i Memory Game eller Image Pairing, men også når du vil lave lave navigationer i fx Course Presentation.

Autodraw

Autodraw.com kan kunstig intelligens hjælpe dig med at lave de fineste piktogrammer, tekster og billeder. Siden er smart når du fx laver vendespil i Memory Game eller Image Pairing, men også når du vil lave lave navigationer i fx Course Presentation.