Hjælpemidler

i undervisningen
Introduktion

 

TEKST INTRO
Elever i skriftsproglige udfordringer møder ofte det blanke ark med et suk, når de skal løse en opgaver. Mange gange får de unødvendigt udfordringer i løsningen af opgaver der ikke nødvendigvis skal løses med en skriftlig besvarelse alene.
Ved at inddrage multimodalitet åbnes opgaven op, og der gives mulighed for at eleverne kan lægge deres energi i indholdet og formidlingen. Eleverne kan derved få langt bedre mulighed for at vise hvad de kan.
forstå videoen som en
Fagtekst
Ved at forstå videoen som en fagtekst læreren producerer, får du en god mulighed for at differentiere mellem de forskellige typer af video, som du kan bruge i dit flipped classroom.
Produktion
Værktøjer
På Skoletube finder du alle relevante værktøjer i forhold til produktion af videoer i dit Flipped Classroom. Du kan oploade og dele de videoer du producerer på din mobil, iPad, computer eller du kan producere videoen direkte på Skoletube via værktøjerne. På Skoletube finder du verdens bedste screenrecorders! Så skal du optage noget på din skærm eller din mobile enhed, så kan du via skoletube vælge mellem følgende værktøjer.

Værktøj

Verdens bedste online screenrecorder. Optag hvad der foregår på din skærm, uanset hvilket program du arbejder i.

Explain Everything

Skærmoptager og tegnetavle app til bla. iPad. Optag og forklar alt. “Must have app” når du “flipper”.

Screencastify

“Best Pick” online screenrecorder til Chromebooks. Optag hvad der foregår på din skærm, uanset hvilket program du arbejder i.
Distribution
Miljøer
Når optagelserne er produceret skal de ud til eleverne. Vi distribuerer produktionen direkte til skræddersyede “Flipped Learning” læringsmiljøer. Læringsmiljøerne på Skoletube og Skoleblogs er fleksible og giver dig fuld kontrol. Tilgængelighed og interaktionsniveauer vælger du nemt med hensyn til, hvad der passer til dig, dine elever og jeres Flipped Classroom. Herunder finder du nogle bud på miljøer, som du i kraft af dit skoletubeabonnement har fuld adgang til.

Skoletubes kanaler

På Skoletube kan du oprette miljøer i form af kanaler. Kanaler kan være mere eller mindre åbne, produktioner kan kommenteres og eleverne kan bidrage med egne produktioner.

Skoleblogs mijøer

På Skoleblogs finder du et didaktiseret og skræddersyet “Flipped Learning” miljø. Det er komplet med værktøjer til produktion, distribution og evaluering.

Vores blå fugl - API

Via den “Blå fugl” kan du finde, hente og bruge dine medier fra Skoletube på mange forskellige eksterne digitale platforme. f.eks. SkoleIntra, MinUddannelse, itslearning m.fl.
Kolofon
Dette kit er udarbejdet af HER KOMMER KREDITERING.
Sidens billede med tandhjulet er cc0