Hr. Skæg i Indonesien

et undervisningsmateriale fra UNICEF Danmark til de mindste
Introduktion

 
 

Skoletube – Book Creator er et gennemgående værktøj, når Hr. Skæg og UNICEF inviterer dig og dine elever med på en rejse til Indonesien.
Hr. Skæg har været i Indonesien, sammen med UNICEF Danmark. Hans møde med børnene i Indonesien og hans oplevelser på rejsen, er blevet til undervisningsmaterialet ‘Hr. Skæg i Indonesien – smilets land
Undervisningsmaterialet handler om Børns rettigheder og FNs Verdensmål.
 
Helt konkret består det af en gratis bog til eleverne, en hjemmeside fyldt med interaktive opgaver, 2 film fra Hr. Skægs rejse til Indonesien og en udførlig lærervejledning. Det hele ligger samlet på adressen skaegiskolen.dk
kort om
Bog + Skoletube
Hr. Skæg har taget Book Creator, Wevideo og Film-X fra Skoletube med på rejsen. Det betyder, at du sammen med dine elever bliver inviteret og vejledt til en række forløb og aktiviteter, som er skræddersyet til læseoplevelsen.
elevens egen
Bog
Mens I arbejder med elevbogen, kan eleverne også sideløbende arbejde med deres egen bog om Hr. Skæg i Indonesien. Det gør de ved at arbejde med Book Creator på Skoletube i en bogskabelon, som ligger klar til dem.
Læs mere om bogskabelonen her på siden Postkortet, Side 1-5.

HR. SKÆG I INDONESIEN

Er du klar til at tage på en skøn og spændende rejse til Indonesien med Hr. Skæg? Så besøg siden Skaegiskolen.dk – se film sammen med eleverne, download eller bestil bogen til eleverne, prøv de mange sjove opgaver på sitet og meget meget mere.
Rigtig god fornøjelse.