Peg og indsæt lyd direkte i Thinglink appen

Thinglink appen er nu blevet det komplette værktøj til at forklare og beskrive.  

Med muligheden for at lægge lydoptagelser på dine interaktive billeder er alle muligheder nu åbne, når vi arbejder med Thinglink på iPad. Med den nye funktion kan vi dermed lægge billeder, film, tekst OG lyd på som punkter på vores billede.

Funktionen betyder dermed også, at vi kan kigge på værktøjet som et mundtligt værktøj.  

Didaktiske muligheder

Med de nye mundtlige muligheder i programmet er det nu oplagt at bruge Thinglink appen i endnu flere aktiviteter.

For de mindste elever betyder denne funktion, at de nu vil kunne bruge værktøjet uden, nødvendigvis at kunne skrive eller læse. De vil kunne tage billeder og beskrive dem mundtligt.

Når eleverne bliver større, vil de kunne kombinere udtrykkene og fx begynde at kombinere billede og lyd med skriftsproget. Samtidig vil de også kunne begynde at lave ordbøger på fx engelsk, hvor ordene både kan ses, læses og høres.

 

Sådan fungerer lyd i Thinglink appen

Som du kan se i filmen her øverst skal du blot logge dig ind og gå i gang med at arbejde med et billede.

Derefter sætter du et punkt og vælger at indsætte et medie på punktet. I den næste menu vælger du nederst at optage lyd, hvorefter programmet åbner en lydoptager – og du går i gang med at fortælle. Vælg done når du er færdig og lydoptagelsen indsættes herefter på punktet.

Se denne og de mange andre smarte funktioner i Thinglink appen her.

Rigtig god fornøjelse!

1 Comment

  1. Wesley Dinan

    Hi there! Someone in my Facebook group shared this website with us so I came to check it out.I’m definitely loving the information. I’m book-marking and will be tweeting this to my followers!Exceptional blog and fantastic design.

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *