Billedredigering

Billedredigering

I denne film går jeg gennem levels, curves og saturation for at stramme et billede lidt op.

Ret op

I denne film kigger vi på hvordan du sikrer dig at billedet er lige. Vi kigger blandt andet på hvordan vi tænder for støttelinjer.

Justeringslag

Justeringslag giver dig friheden til at eksperimentere med indstillingerne uden at det påvirker dit originale billede. Se også hvordan du kan styre justeringslaget med en maske.

Blending options

I denne film gennemgår vi de mange mulgiheder du finder under Blending Options. Disse funktioner er skarpe til at bearbejde kant og overflade på dit lag.

Transform

I denne film handler det om de mange muligheder vi finder under Transform. Her kan du spejlvende, rotere, eller forvrænge formen på dit indhold, og fx rette et billeds perspektiv op.

Warp

Transformering med funktionen Warp kan smadre alt – og det giver nogle spændende muligheder. (Kommer snart).

Perspektiv

Se hvordan du kan bruge perspektiv til fx at rette et billede op.

Liquify

Liquify gør billedet flydende og giver mulighed for at du kan trække rundt i motivet.

Filtre i Photopea

Denne film introducerer dig til at arbejde med filtre i Photopea. Vi gennemgår både en række filtre og hvordan de kan påføres et lag og en markering.

Motion blur

Motion Blur er en bevægelsessløring, som kan være smart at bruge, når man vil tilføre motivet lidt action.

Sort hvid

Photopea er super stærkt til at arbejde med sort hvid billeder. I denne film kigger vi på muligheder og faldgruber, og hvis kigger på de farvespektre der kan påvirkes, når man konverterer et farvebillede til sort hvid. Endelig kommer vi også omkring funktionen Colorize, der kan give billedet et lækkert skær af en farvetone.