Skoletube i online undervisning

Skolerne er lukket. Eleverne sidder hjemme. Det har skabt en del spørgsmål omkring brugen af Skoletube. Vi svarer her på de hyppigste spørgsmål i forhold til Skoletube og online undervisning

1. Hvordan distribuerer jeg mine forløb til eleverne?

Du laver og deler dine forløb til eleverne via jeres læringsplatform (Meebook, Minuddannelse, EasyIQ)

Skoletube er integreret i alle 3 platforme, så lige meget hvilken læringsplatform du bruger, er det super nemt for både lærere og elever at indsætte produktioner fra Skoletube.

Indsæt f.eks.: skærmoptagelser/instruktionsvideoer, videoer, tidslinjer, mindmaps, flipbøger, stop motion film, prezier, tegneserier og meget meget andet.

Se videoen for din læringsplatform herunder:

 

Min Uddannelse og Skoletube

Hvis du bruger Min Uddannelse og Skoletube

MoMo og Skoletube

Hvis du bruger MoMo og Skoletube

Meebook og Skoletube

Hvis du bruger Meebook og Skoletube

EasyIQ og Skoletube

Hvis du bruger EasyIQ og Skoletube

2. Hvordan modtager jeg elevaflevering?

Hvis du ikke ønsker at eleverne skal aflevere direkte i læringsplatformen, så kan du også bare lave en lukket kanal på skoletube, som eleverne udgiver deres produktioner til.

Sådan laver du en lukket kanal, som eleverne kan uploade direkte til:

3. Hvordan laver jeg en instruktionsvideo til eleverne?

Det kan være en stor hjælp for eleverne, hvis du som lærer laver en instruktionsvideo til dem. Her kan du vise eller gennemgå nogle af de ting, de skal arbejde med.

Til den opgave er en skærmoptager det perfekte værktøj. Sådan et værktøj finder du selvfølgelig på Skoletube. Du kan altså både lave dine skærmoptagelser, gemme dem på skoletube og derefter nemt indsætte dem i dine forløb på læringsplatformene (se ovenfor hvordan du indsætter fra skoletube til DIN læringsplatform)

 

Windows/mac-bruger – brug Screencast:

Kombiner Webcam med Skærm – brug Wevideo