Hr. Skæg og Skoletube i gratis undervisningsmateriale fra UNICEF

by | 1 comment

Skoletube – Book Creator er et gennemgående værktøj, når Hr. Skæg og UNICEF inviterer dig og dine elever med på en rejse til Indonesien. I får i øvrigt også følgeskab af Wevideo og Film-x.

Hr. Skæg har været i Indonesien, sammen med UNICEF Danmark. Hans møde med børnene i Indonesien og hans oplevelser på rejsen, er blevet til undervisningsmaterialet ‘Hr. Skæg i Indonesien – smilets land

Undervisningsmaterialet handler om Børns rettigheder og FNs Verdensmål. Helt konkret består det af en gratis bog til eleverne, en hjemmeside fyldt med interaktive opgaver, 2 film fra Ramasjang og en udførlig lærervejledning.

Skoletube har taget Book creator, Wevideo og Film-x med

Værktøjet Book Creator på Skoletube er indtænkt som det gennemgående digitale værktøj i arbejdet med ‘Hr. Skæg i Indonesien – smilets land’. Der er udarbejdet en række skabeloner, der kan anvendes i arbejdet.

Der findes ligeledes en række udførlige videoguides, der guider dig gennem forberedelsen og arbejdet med materialet.

Rigtig god fornøjelse!

1 Comment

  1. Delbert Chabot

    Sculptra 含有由含有源於植物果酸的 PLLA 聚左乳酸(poly-L-lactic acid),它能促進天然膠原蛋白大量增生,令容顏重現年輕,一個療程的效果能持續逾2年。Sculptra 乃全球唯一獲美國食物及藥物管理局(美國FDA)認可的PLLA聚左乳酸美容品牌。Sculptra 塑然雅會被人體自然分解吸收,同時促進天然膠原蛋白再生1。療程效果可以漸進地給你更富清新朝氣的容頻,效果自然,更不會影響面部表情。SCULPTRA 塑然雅 Sculptra 由含有源於植物果酸的PLLA聚左乳酸(poly-L-lactic acid),它可以被新陳代謝成二氧化碳及水,最終自體內排出。PLLA聚左乳酸早已被廣泛應用於醫療用品超過30年,自2009年起 Sculptra 及全球唯一獲美國FDA認可的PLLA聚左乳酸美容醫學品牌。Sculptra ® 塑然雅能促進天然膠原蛋白大量增生1,改善皺紋,令容顏重現年輕。全球唯一獲美國FDA認可PLLA聚左乳酸。臨床研究證實於3個月間,肌膚的膠原蛋白密度 顯著增加67%2。療程效果能持續愈2年3。主要成份PLLA聚左乳酸源於植物果酸,醫學界廣泛使用超過30年。

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *