Sofie i Myanmar

et lærerigt undervisningsmateriale fra UNICEF Danmark
Introduktion

 

om
Projektet
Sofie i Myanmar er et undervisningsmateriale, der sætter fokus på børns muligheder og vilkår. Materialet er udviklet af UNUICEF med støtte fra Danida.
Materialet består af et elevhæfte, en lærervejledning, en film, en App og hjemmesiden Sofie i Myanmar.
På hjemmesiden her finder du mange forskellige digitale opgaver om Børnekonventionen, FNs Verdensmål og om landet Myanmar, som er et af de lande UNICEF hjælper med at skabe gode betingelser for børnene.
Oplev
Myanmar
Masser af
Opgaver
Til materialet finder du også en række undervisningsforløb, der dels tager afsæt i elevhæftet og hjemmesiden, men som også udnytter at UINICEF Danmark har opbygget nogle flotte mediesamlinger som ressourcekanaler på Skoletube. Forløbene er dermed lige til at gå til med trin for trin-vejledninger, og samtidig er et unikt og nøje udvalgt materiale klar til at komme i hænderne på eleverne med det samme.
opgaver
stort afsnit med
Fakta
Materialet rummer også et stort afsnit med en række fakta om forholdene i Myanmar. Her kan man både lære hvorfor man smører tahnaka i ansigtet, buddhismens betydning, levevilkår, transport, naturforhold og meget mere.
Et oplagt sted at gå på opdagelse, når I vil lære mere om Myanmar.
fire kanaler med
Ressourcer
Til materialet hører også fire flotte ressourcekanaler. Her finder man billeder og film fra Myanmar, samt en kanal med børnekonventionens 42 artikler. Med disse materialer er eleverne klar til at opleve Myanmar, og til at løse de otte forløb som materialet også rummer.
Mere end 200 billeder fra Myanmar af Mette Verner Terkelsen
Mere end 150 smukke og lærerige billeder fra Myanmar af Finn Brasen.
Oplev Myanmar med denne samling filmklip, som både kan bruges til oplæg og til remix.
Oplev Børnekonventionens 42 artikler

SOFIE FINDER GULD I MYANMAR

Masser af materialer, forløb, billed- og filmsamlinger, oplæste og skrevne tekster, undervisningsfilm og meget andet venter jer.
Rigtig god fornøjelse.