NYE kanaler til podcast på Skoletube

af

Mange har spurgt efter muligheden for at lave ægte podcasts, som andre kan abonnere på udenfor Skoletube. Fx med Apple eller Googles Podcast-apps.

I Skolen kalder vi produktioner af lydfiler for podcasts, men det er faktisk ikke den helt rigtige betegnelse. En podcast er nemlig, udover en lydfil, også et rss-feed, som sætter andre i stand til at abonnere og modtage de lydfiler, som deles.

Du kan abonnere på podcasts med mange forskellige såkaldte “Podcatchers”. Fx Google podcast eller app`en Podcasts fra Apple.

Nu har vi lavet det sådan, at du kan oprette specifikke kanaler på Skoletube, som udover at rumme dine medier også er udstyret med et rss-feed, som du kan dele med andre og på den måde lade dem abonnere på det, som du deler i kanalen uden, at de skal ind omkring Skoletube.

Du kan se hvordan du gør i filmen øverst i dette indlæg.

God fornøjelse med “ægte” podcasting på Skoletube.

Se flere tips og tricks her

Nyt Edufit spil på Skoletube

Nyt Edufit spil på Skoletube

Det er maj og i denne måned er der gået "vingebask" i Edufits månedskonkurrencer. Så stræk armene og slå dig sammen med Ladybug, når du jagter...

læs mere
Byg HELE hjemmesider med A.I.

Byg HELE hjemmesider med A.I.

På Studiesites kan du bygge en hel hjemmeside, logbog, blog, portfolio eller noget helt femte med A.I. Blot skriv hvad du ønsker - måske lidt om...

læs mere