A.I. og nationalt arkiv i AhaSlides

af

A.I. Slide Generator udnytter kunstig intelligens til at forenkle og forbedre processen med at skabe præsentationer!

Ahaslides A.I. kan hjælpe dig med at lave Quizzer og engagerende indhold til dine slides. Du skriver blot, hvad det er, du ønsker at samarbejde med den kunstige intelligens om, og så kommer den med forslag til slides, som du kan tilføje din præsentation.

Det er smart og hurtig hjælp til dine slideshows i Ahaslides, men husk at du som med alt anden A.I. skal være kritisk overfor de forslag, som A.I.´en kommer med. Det er ikke 100% procent rigtigt hver gang, selv om den ofte rammer plet.

Nationale templates

Ahaslides rummer et “Template-bibliotek”, hvor du kan finde allerede lavede slideshows og Quizzer, som er skabt af andre lærere, som har adgang til AhaSlides gennem Skoletube.

I det nationale bibliotek kan du finde slideshows og Quizzer om rigtig meget relateret til undervisning og fag. Du kan også selv bidrage ved at udgive dine egne AhaSlides til biblioteket. Det du udgiver kan KUN ses af andre, som også har adgang til Ahaslides gennem Skoletube. Det deles altså ikke med andre end Skoletube brugere i Danmark.

Se flere tips og tricks her

AULA har integreret Skoletube

AULA har integreret Skoletube

Her kommer en fantastisk nyhed til alle jer, som bruger AULA. Skoletube er nu integreret direkte, så du i AULAs opslag, beskeder, begivenheder og...

læs mere