Julen med Animoto

fra oplevelse til imponerende film
Introduktion
Juletiden byder traditionen tro på mange oplevelser, fællesaktiviteter, optog, skuespil og overraskelser. Det er med andre ord også blevet et godt tidspunkt for at tage en masse dejlige billeder.
Disse billeder skulle du prøve at lægge ind i programmet Animoto som både findes til computeren men som også ligger som et værktøj i Skoletube appen, hvor det blot kaldes Wrapster.
Intet program er hurtigere og mere enkelt, når det kommer til at mixe billeder, tekst og små filmklip sammen til noget der ser rigtig godt ud, og med Animotos 7 jule- og vintertemaer, er man godt pakket ind til julefilmen.
Så skyd løs – tag en masse dejlige billeder og få dem samlet til en utrolig flot og færdig film.
Rigtig god fornøjelse.
Forberedelse

Teknisk

Det er en forudsætning for forløbet, at du har oprettet enten en afleveringskanal eller en præsentationskanal, som dine elever kan aflevere deres flotte film til.

læringsmål2
forslag til
Forløbet

Eksempel

Aktiviteten trin for trin

Det eneste du skal bruge for at komme godt i gang er kameraet fx i din smartphone eller iPad, til at tage en masse billeder – gerne 20-30 billeder – med.
Når optagelserne er taget, kan du enten vælge at lave din film ved computeren eller på din smartphone / iPad, derfor er der her links til vejledningerne til Computer og til App.
Inden du går i gang med din film kan du også med fordel lige se de forskellige juletemaer igennem.
 

Kolofon
læringsmål3
Denne side er udarbejdet af Peter Leth, og er udgivet af LærIT under den åbne licens cc:by. Indlægget må deles, gengives og bearbejdes frit, når blot man krediterer ophavet “Jul med Animoto cc:by LærIT”
Se også Den store dag med flere tip til at producere film med Animoto og WeVideo, når der sker særlige begivenheder på Skolen.