Creative Commons for alle

Kursusbeskrivelse

Varighed: 2-3 timer

Når man arbejder med digitale værktøjer og begynder at bruge digitalt indhold fra nettet melder spørgsmålet sig også; Må jeg mon det?
Svaret vil typisk være nej, hvilket overrasker mange, men der er mange alternative muligheder for at finde indhold som man gerne må bruge, og det handler dette kursus om.
I løbet af et oplæg og en række konkrete hands-on øvelser vil man blive præsenteret for en række muligheder for at finde og bruge alverdens indhold – enkelt og ganske lovligt. Lær fx hvordan man kan kende forskel på det man må og ikke må bruge, hvordan man kan tilpasse en google-søgning, så man kun ser brugbart indhold og hvordan man får opbygget den samme viden og handlekompetence hos eleverne.
Kurset vil også komme omkring de af Skoletubes værktøjer, der understøtter smart-søgning, og hvordan man anvender og kildeangiver korrekt, når man laver medieproduktioner og endelig så vil deltagerne lære licens-systemet Creative Commons at kende, som er det ultimativt stærkeste værktøj til at sikre deling lovligt.
Kursus organisering
Kurset er organiseret som en vekslen mellem oplæg og små hands-on opgaver.
Kurset vil tage udgangspunkt i de devices, som er tilgængelige lokalt hos dig uanset, om det så er iPads, Chromebooks eller desktop computere.
Intet max deltager antal.
 

Tilpasning og bestilling

Et skoletube kursus kan skræddersys til dine behov.
Kontakt os for at høre nærmere eller for at bestille kurset.
Tlf: 2714 2687
SEND EN MAIL