Kurser i Skoletube

Alle kurser i Skoletube skræddersys og tilpasses jeres behov. Herunder finder du et udbud af faste kurser. Du kan dog også få dit helt eget skoletubekursus med lige præcis det indhold, som du gerne vil.

Skoletube kom godt i gang

Dette kursus er for alle, som gerne vil have en grundig indføring i Skoletube. Her gennemgås alle de relevante funktionaliteter, som sikrer, at I får den bedste start på arbejdet med Skoletube uanset hvilke fag og klassetrin, der undervises i.

Læs mere

Fagligt fokus

Et af de kursusformater, som vi har modtaget rigtig god kritik af, er vores kurser med fagligt fokus. Med afsæt i ét fag og tilhørende fagmål og fagdidaktik, inddrages kun de af Skoletubes værktøjer, som netop gør noget godt for faget.

Læs mere

Webaviser i undervisningen

Dette kursus omfavner mulighederne for at omdanne din klasse til en avisredaktion. Det journalistiske greb kan give en yderst autentisk undervisning og webaviser lægger op til at arbejde multimodalt.

Læs mere

Ordblindhed og kreativitet

Er I nysgerrige på hvordan anvendelsen af Skoletubes værktøjer kan støtte elever med skriftsproglige udfordringer. Så er dette kursus måske et skridt på vejen.

Læs mere

Forfatter med Book Creator

På kurset her sættes Book Creator under spotlyset og alle funktioner kommer i spil i en kreativ proces hvor der skabes digitale bøger. Kurset skræddersys efter jeres ønsker.

Læs mere

Logbøger med Kontekst

Logbøger styrker elevernes reflektioner og er et uundværligt værktøj i forbindelse med designprocessor. Dette kursus giver dig en indføring i didaktikken og den praktiske anvendelse af den digitale logbog “Kontekst” på Skoletube.

Læs mere

Styr på ophavsretten

Når man arbejder med digitale værktøjer og begynder at bruge digitalt indhold fra nettet melder spørgsmålet sig også; Må jeg mon det?

Svaret vil typisk være nej, hvilket overrasker mange, men heldigvis der er mange alternative muligheder for at finde indhold, som man gerne må bruge, og det handler dette kursus om.

Læs mere