Skoletube kom godt i gang

Kursusbeskrivelse

Varighed: 3 timer

Er du lige gået i gang med Skoletube, så er dette kursus for dig. Her bliver du introduceret til de grundlæggende arbejdsgange på Skoletube. Hvordan laver du en produktion i et Skoletube-værktøj, hvordan sender du produktet til “Mine medier” på Skoletube, og hvordan deler du det med elever eller kollegaer.
Kurset fokuserer også på, hvordan du etablerer et lukket og beskyttet miljø på Skoletube, hvor eleverne kan dele deres produktioner med dig i form af afleveringskanaler, og endelig får du en helt grundlæggende introduktion til Skoletubes mange ressourcekanaler, hvor du b.la. kan finde materialer fra forskellige museer, Sigurd Barretts Danmarkshistorie, UNICEF m.fl.
Kursets organisering
Kurset er organiseret som en vekslen mellem oplæg og små hands-on opgaver, der sikrer, at du i praksis kan gennemføre de processer på Skoletube, som er nødvendige for at bruge Skoletube i forbindelse med undervisningen. Kurset vil tage udgangspunkt i de devices, som er tilgængelige lokalt hos dig uanset, om det er iPads, Chromebooks eller desktop computere.
På kurset kan der maks deltage 25 kursister.
 

Tilpasning og bestilling

Et skoletube kursus kan skræddersys til dine behov.
Kontakt os for at høre nærmere eller for at bestille kurset.
Tlf: 2714 2687
SEND EN MAIL