Udstyr og Løsninger

Her finder du alt, hvad du skal bruge for at komme i gang
Her kan du købe
Udstyr

VR-briller

brille2-600Der findes mange modeller af vr-briller på markedet.
VRDK  forhandler vr-briller og vr-udstyr til skoler. Derfor er de et oplagt sted at henvende sig, når I skal købe klassesæt af VR-brilller.
Besøg Virtual Reality – Denmark her.

360-graders kamera

ricoh300Som kamera til at lave 360-graders optagelser, vil vi anbefale Ricoh Theta S. Det er nemt at bruge, tager glimrende billeder, appen fungerer til telefoner og tablets – kort sagt; ikke så meget bøvl.
Kameraet koster ca. 3000,- kan blandt skoleleverandører købes hos Hippomini og Podconsult. Sidstnævnte kan også rådgive omkring brug og køb af stativer. Ellers prøv Befro.

LØSNINGER MED VIRTUAL REALITY

vrdkEr du interesseret i en pædagogisk dag med fokus på Virtual Reality, så vil vi gerne anbefale Virtual Reality – Denmark. De har stor erfaring og viden omkring VR-løsninger til skoler.
Billedet, her er i øvrigt optaget under et af VRDKs kurser, på Krogårdsskolen i Greve, hvor de underviste en 6. og 7. klasse i Virtual Reality teknologien, brug af brillerne og brug af kameraer, som kan optage billeder og film til brillerne. Eleverne vil optage 360 graders film, som skal vises på et af kommunens plejehjem, hvor beboerne ved hjælp af VR brillerne vil kunne film af naturen og skolen.
Andre nyttige
Links
Her er et par links vi er faldet over, som kan være interessante at kigge nærmere på.
VR Guide – dansk side der anmelder nyt VR-grej.
Google VR – et lille kig ind i Googles vr-projekter herunder programmer som Daydream, Cardboard og Jump.