Explain
Everything

Explain til iPad

Lær alt om Explain Everything til jeres iPads.

Explain på web

Brug Explain Everything direkte i din browser, når du arbejder fra en computer eller mac.

Explain til Chromebook

Lær at bruge Explain Everything på din chromebook. (Kommer snart)
Inspirationsforløb

Flottere bøger i Book Creator

Flottere bøger i Book Creator I dette lille kursus giver vi tips ig tricks til, hvordan man kan pimpe sin bog. Det vil sige, at vi kommer med forslag til, hvordan du kan gøre din opsætning af tekst skarpere, billederne pænere, knapperne sjovere og en hel del andre...

read more
Lav plakater og collager

Lav plakater og collager

Vi har lavet et lille plakat- og collagekursus til Photopea på Skoletube. Her giver vi tips & tricks til, hvordan man kan lave præsentationer af indhold, som bidrager til budskabet.Plakater og Collager er en god måde at præsentere indhold på. Det er dog vigtigt,...

read more
Cospaces – Julekalender

Cospaces – Julekalender

Årets julekalenderskabelon Her ser du en præsentation af den færdige julekalenderskabelon, som du kan kopiere og gøre til din egen.

read more
Merge Cube – Pokemonball

Merge Cube – Pokemonball

I dette blogindlæg lærer du trin for trin hvordan du kan lave et projekt til MERGE Cuben. Se eksemplet og videoerne og gør det selv. God fornøjelse.

read more
Storytelling med CoSpaces

Storytelling med CoSpaces

I dette blogindlæg lærer du trin for trin at bruge Cospaces til Storytelling. Se eksemplet og videoerne og gør det selv. God fornøjelse.

read more
CoSpaces for begyndere

CoSpaces for begyndere

I dette blogindlæg lærer du trin for trin at lave dit første Cospaceprojekt. Se eksemplet og videoerne og gør det selv. God fornøjelse.

read more